VORMGEVING
3D-ONTWERP
3D-SERVER
INTERNET
MULTIMEDIA
CONTACT

3D ONTWERP EN SIMULATIE VOOR
PRODUCT- EN CONCEPTONTWIKKELING

Bij de ontwikkeling voor standbouw, decorbouw of nieuwe producten wilt u voordat de productie van start gaat het eindresultaat kunnen beoordelen. Parrot kan d.m.v digitale realtime geanimerde 3D techniek de realiteit tot in de puntjes simuleren zodat u vooraf exact weet hoe het ontwerp eruit zal zien


Impressie

Klik op één van de thumbnails voor een impressie van ons werk.

Virtual reality, ontwerp en simulatie in 3D...

3D toepassingen
Alle producten, gebouwen, decors, etc. die we om ons heen zien zijn op een gegeven moment door iemand bedacht en ontworpen. Vroeger gebeurde dit op de tekentafel en werden er wanneer gewenst, schetsen gemaakt of maquettes gebouwd om de opdrachtgever een beter inzicht te geven in het beoogde resultaat. Parrot heeft de ervaring en de systemen om realistische renderings te maken van elk ontwerp. Of het nu gaat om een natuurgetrouwe afbeelding van uw nog niet bestaande nieuwe product, een rendering van de beursstand of een presentatie van een nieuw meubelontwerp. U kunt Parrot inschakelen om voor u te ontwerpen of om uw ontwerpen in 3D te laten uitwerken.

Interactieve modellen
Vaak is het eindproduct van een ontwerp in 3D een gerenderde foto. Dus een vrij statische weergave van het ontwerp. Naast deze techniek biedt Parrot ook de mogelijkheid tot het uitwerken van het ontwerp in een zogenaamde realtime interactieve 3D omgeving. De ontwerpen en omgeving zijn volledig te animeren, programmeren en wat belangrijker is, via een useraccount kunnen gebruikers tegelijkertijd inloggen op de server om zich in het 3D model te begeven. Deze techniek biedt een geheel nieuwe kijk op samenwerken aan ontwerpen met betrekking tot bijvoorbeeld de beursvloer, productontwerp, architectuur en simulatie.

3D, video en illustratie
Een 3D-ontwerp of simulatie van Parrot biedt niet alleen een waarheidsgetrouwe weergave. U kunt het ontwerp na digitale bewerking voor veel meer toepassingen inzetten. Mocht het ontwerp worden uitgevoerd in OpenSim software dan is het vrij eenvoudig om bijvoorbeeld een video te maken van het ontwerp. Het 'platte' artwork kan als hoogresolutie-beeldmateriaal gebruikt worden bij een presentatie aan uw cliŽnt, u kunt het ontwerp aanwenden bij een advertentiecampagne, of verwerken in grootformaat fullcolour toepassingen voor onder andere abri's, billboards en fleetmarking, en autobelettering.

3D printing en prototyping
De volgende revolutie is reeds aan de gang, 3D printen. Ook voor deze toepassing kunt u Parrot inschakelen. Steeds meer bedrijven maken nu al succesvol gebruik van de mogelijkheden van deze vorm van 3D productie en prototyping. Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden maar een prototype zegt veel meer dan 1000 plaatjes. Vanuit de 3D software zijn speciale 3D printers aan te sturen die een exacte kopie van het ontwerp 'printen'. Het ontwerp wordt laag voor laag opgebouwd uit een materiaal naar keuze. Zo is er de keuze uit zilver, staal, keramiek, plastic, alumide, etc. Het resultaat is een 'echt' product op schaal. Bijvoorbeeld; het maken van een mal voor het spuitgieten van een nieuw stuk speelgoed is een zeer kostbare zaak. Met de komst van 3D printing worden de kosten gereduceerd tot bijna nihiel.

Sieraden en kunst
Niet alleen prototypen en modellen komen in aanmerking om te worden 'geprint'. Denk ook eens aan de mogelijkheden voor 'in house' productie van uw eigen sieraden, reserveonderdelen, kunst- en mode objecten, miniaturen, voedsel, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Parrot kan u op diverse manieren van dienst zijn, waaronder ontwerp, begeleiding en realisatie van uw product of simulatie. Ook verzorgen wij de koppeling naar digitale media en internet.

Unity is een 3D game development omgeving, ontwerp en bouw van videogamesSecondlife 3D virtual world software, ontwerp en bouw virtual world omgevingOpenSim open source 3D virtual world software, ontwerp en bouw virtual world omgeving


Parrot Media Groep, Boskoop - talkto(et)parrot.nl - 06-206 75-854


Cloud: 3d ontwerp, 3d ontwerper, 3D visualisatie, 3d ontwerp leiden, 3d ontwerper leiden, 3D visualisatie leiden, 3D games, 3D opensim, 3D educatie, 3D animatie, 3D simulatie, 3D architectuur, 3D interieurbouw, 3D virtual world, 3D virtual reality, 3D interieurontwerp, 3D games leiden, 3D opensim leiden, 3D educatie leiden, 3D animatie leiden, 3D simulatie leiden, 3D architectuur leiden, 3D interieurbouw leiden, 3D virtual world leiden, 3D virtual reality leiden, 3D interieurontwerp leiden