VORMGEVING
3D-ONTWERP
3D-SERVER
INTERNET
MULTIMEDIA
CONTACT

EEN BONTE MEDIAMIX,
VOOR INFORMATIE EN PRESENTATIE

Parrot is gespecialiseerd in ontwerp en produktie van interactieve presentaties. Wij verzorgen strikte business-toepassingen zoals jaarverslag en bedrijfsprofiel, maar ook zakelijk entertainment als rondleidingen en games op cd-rom, DVD, op het web of geïntegreerd in een infozuil.


Impressie

Klik op één van de thumbnails voor een impressie van ons werk.

De toegevoegde waarde van beeld en geluid...

Mediamix
De smeltkroes waar alle disciplines bij elkaar komen en samen worden gesmolten tot een presentatie van niveau. De disciplines als grafisch ontwerp, 3D vormgeving, programmeren, audio- en videoproductie vormen de pijlers waarop uw multimediale presentatie zal worden gebouwd. Een ware mediamix. Parrot verzorgd het ontwerp, de coõrdinering en de bouw van presentaties voor bedrijven en instellingen maar ook voor bijvoorbeeld het museum en de overheid. Parrot beschikt over ruime ervaring en kennis op het gebied van animatie en presentatie. Vaak worden voor grotere producties freelance specialisten aangetrokken om gezamelijk aan het project te werken. Een voorbeeld is het inschakelen van het castingbureau voor de selectie van acteurs voor de instructievideo.

Beeld en geluid
Audioclips, video, animaties, gesproken tekst, noem maar op. Met de juiste techniek kan (bijna) alles in uw presentatie worden geïmplementeerd. Echter, 'less is more'. Daarom adviseert Parrot u zich vooral te richten op de belangrijke items. Een stand alone presentatie vanaf cd-rom of DVD is de ideale situatie. Door de snelheid van deze media kunt u video en audio met CD-kwaliteit full screen afspelen. Bovendien kan met deze techniek interactief worden gewerkt. Het publiek kan feedback geven en bepaalt zelf wat het te zien en te horen krijgt.

De presentatie
Bij een seminar of lezing met overheadsheets bepaalt de spreker het tempo en de verhaallijn. Maar er zijn ook situaties waarin een presentatie 'stand alone' moet kunnen draaien. Bijvoorbeeld in een onbemande stand op een beurs, of als infozuil in een winkelcentrum of in de lobby van een hotel. In dat geval is er geen spreker voor het beantwoorden van vragen en ligt de verhaallijn vast. Voor zulke situaties maakt Parrot presentaties die in hoge mate interactief zijn. Een uitgekiende userinterface en vormgeving zorgen ervoor dat het publiek gemakkelijk de gewenste informatie op kan vragen.

Development
Parrot ontwikkelt interactieve programmatuur en games precies naar uw wens. Onze programmeurs en grafisch ontwerpers maken gebruik van de laatste technieken op het gebied van software-ontwikkeling en staan klaar om uw ideeën om te vormen tot perfecte applicaties. Stand alone programma's, beveiligde netwerken, games, database gestuurde multi-user applicaties, multimedia modules ter versterking van uw website. Parrot maakt al uw ideeën toepasbaar. Heeft u een idee voor een handige app voor tablet of mobile divice? Vanzelfsprekend kan Parrot ook daar voor worden ingeschakeld

Parrot kan u op diverse manieren van dienst zijn, waaronder ontwerp, begeleiding en realisatie van bedrijfspresentatie. Ook verzorgen wij de koppeling naar digitale media en internet.

Unity is een 3D game development omgeving, ontwerp en bouw van videogamesSecondlife 3D virtual world software, ontwerp en bouw virtual world omgevingOpenSim open source 3D virtual world software, ontwerp en bouw virtual world omgeving


Parrot Media Groep, Boskoop - talkto(et)parrot.nl - 06-206 75-854


Cloud: multimedia ontwerp, multimedia ontwerper, multimedia ontwerp leiden, multimedia ontwerper leiden, infozuilen, audioproducties, videoproducties, informatiezuilen, museum producties, museum presentaties, multimediaproducties, bedrijfspresentaties, adiovisuele producties, infozuilen leiden, audioproducties leiden, videoproducties leiden, informatiezuilen leiden, museum producties leiden, museum presentaties leiden, multimediaproducties leiden, bedrijfspresentaties leiden, adiovisuele producties leiden