VORMGEVING
3D-ONTWERP
3D-SERVER
INTERNET
MULTIMEDIA
CONTACT

GRAFISCHE VORMGEVING
HET COMBINEREN VAN TEKST EN BEELD

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een huisstijl voor uw communicatie, het ontwerpen van logo of beeldmerk, de advertentiecampagne of het begeleiden en de bewaking van uw drukwerk. Om in beeldtaal te blijven; Parrot voorziet in het gehele plaatje


Impressie

Vormgeving en grafisch ontwerp zijn nauw met elkaar verbonden. Dat geldt zeker voor het ontwerpen van logo, beeldmerk en logotype. Zij vormen namelijk de basis voor uw onderneming maar ook voor het gehele vervolgproces in huisstijl, belettering en reclame.

Een goed logo of beeldmerk valt op tussen alle overige signalen welke we dagelijks via ons netvlies binnenkrijgen en zal zich binnen korte tijd weten te positioneren in het brein. Kleurgebruik, sfeer en vorm zijn hier de bepalende elementen en brengen de assosiatie tot stand met de verwachtingen welke de doelgroep van u heeft.
Een sterk logo positioneerd zich eenvoudig...
Een logo, beeldmerk of uitgekiende typografie kan zakelijkheid uitstralen maar ook vriendelijkheid, strengheid, toegankelijkheid, etc. Het is belangrijk om de juiste elementen samen te voegen tot een logisch geheel. De doelgroep moet al bij een eerste oogcontact vermoeden wie we zijn, wat we bedoelen en hoe onze boodschap luidt.

Op deze pagina ziet u een aantal door Parrot ontworpen logo's en beeldmerken, elk met een eigen stijl en identiteit. Krijgt u ook zin in een dagje zeilen en weiland bij het zien van De HavenMeester?

Klik op de thumbnails links om de ontwerpen te bekijken, klik op de zoom icons om in en uit te zoomen, klik en sleep in de afbeelding om te onderzoeken.


Parrot Media Groep, Boskoop - talkto(et)parrot.nl - 06-206 75-854


Cloud: #Cloud grafisch vormgever, grafische vormgeving, grafisch vormgever leiden, grafische vormgeving leiden, grafisch ontwerp, grafisch ontwerper, grafisch ontwerp leiden, grafisch ontwerper leiden, logoontwerp, logo ontwerp, dtp en layout, folder ontwerp, brochure ontwerp, huisstijlontwerp, drukwerk ontwerp, huisstijl ontwerp, advertentieopmaak, advertentie opmaak, bedrijfsfolder ontwerp, logoontwerp leiden, logo ontwerp leiden, dtp en layout leiden, folder ontwerp leiden, brochure ontwerp leiden, huisstijlontwerp leiden, drukwerk ontwerp leiden, huisstijl ontwerp leiden, advertentieopmaak leiden, advertentie opmaak leiden, bedrijfsfolder ontwerp leiden