VORMGEVING
3D-ONTWERP
3D-SERVER
INTERNET
MULTIMEDIA
CONTACT

3D ONTWERP EN SIMULATIE VOOR
PRODUCT- EN CONCEPTONTWIKKELING

Bij de ontwikkeling voor standbouw, decorbouw of nieuwe producten wilt u voordat de productie van start gaat het eindresultaat kunnen beoordelen. Parrot kan d.m.v digitale realtime geanimerde 3D techniek de realiteit tot in de puntjes simuleren zodat u vooraf exact weet hoe het ontwerp eruit zal zien


Impressie

Het Modulaire meubel Autumn Sunset voor Lifestyle Sculptures is ontworpen is ontwikkeld voor grotere wacht- en receptieruimtes. Het ontwerp is direct vanaf schets in 3D uitgewerkt en getoetst op vorm, verhouding, stoffering en uitstraling.

Voordat met de productie van plastic speelgoed, in dit geval deze StarCruiser, wordt gestart moeten er ontwerpen worden gemaakt waarvan in een later stadium prototypen worden gemaakt.

Ook voor nog niet bestaande dagelijkse producten kan een 3D impressie worden ingezet om bijvoorbeeld uitstraling, vormgeving en etikettering te toetsen.
3D productontwerp, proofing en simulatie...
In deze selectie ziet u ook een rendering van een antieke 'magic lantern'. Binnen de 3D omgeving OpenSim kunnen objecten volledig worden vormgegeven, geanimeerd en geprogrammeerd. Deze lantaarn is geprogrammeerd om verschillende voorstellingen af te spelen. De perfecte oplossing voor multimediaproject en presentatie in bijvoorbeeld het museum.

Tegenwoordig wordt voor de schets- en ontwerpfase gebruik gemaakt van realtime OpenSim software. Deze software stelt ons in staat gezamelijk aan ontwerpen te werken. Ontwerper en opdrachtgever bewegen zich door middel van een 'avatar' in het ontwerp en kunnen, onafhankelijk van verblijfplaats, on the fly aanpassingen bespreken en doorvoeren.

Klik op de thumbnails links om de ontwerpen te bekijken, klik op de zoom icons om in en uit te zoomen, klik en sleep in de afbeelding om te onderzoeken.


Parrot Media Groep, Boskoop - talkto(et)parrot.nl - 06-206 75-854


Cloud: 3d ontwerp, 3d ontwerper, 3D visualisatie, 3d ontwerp leiden, 3d ontwerper leiden, 3D visualisatie leiden, 3D games, 3D opensim, 3D educatie, 3D animatie, 3D simulatie, 3D architectuur, 3D interieurbouw, 3D virtual world, 3D virtual reality, 3D interieurontwerp, 3D games leiden, 3D opensim leiden, 3D educatie leiden, 3D animatie leiden, 3D simulatie leiden, 3D architectuur leiden, 3D interieurbouw leiden, 3D virtual world leiden, 3D virtual reality leiden, 3D interieurontwerp leiden